Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (2024)

Table of Contents
Strategische GroeiExplosieve Versnelling Persoonlijke DoorbraaksUniek 1-op-1 Maatwerk Samen SterkJouw Netwerk, Jouw Springplank Verander de Spelregels Naar Succes: Jouw Doorbraak met Golden Growth Golden Growth: Til Jouw Business naar Nieuwe Hoogtes Jij, ervaren ondernemer, stel je eens voor…... Golden Growth: Perfect Afgestemd op Jouw Ondernemersreis! A chance of a lifetime , want met Golden Growth ga jij voor jouw toekomst Duurzaam Groeien met het Boostways-model: de logica achter onze 2-jarige trajecten How we make it personal Borrow My Brain Session: Gepersonaliseerde 1-op-1 Strategie Mastermind en Netwerkmogelijkheden: Bouw aan Je Community WhatsApp Support op Maat: 24/5, Jouw Steun en Toeverlaat Onbeperkte Content Reviews: Optimaliseer Elk Aspect van je Communicatie 1-op-1 Support Calls: Vier Strategische Sessies op Jouw Initiatief Klaar om te investeren in jouw groei? Hoe ziet jouw 2-jarig traject er concreet uit 1/ De Boostways App: Je Alles-in-één Coachingstool 2/ Jouw Persoonlijk Groeiplan Ontwikkelen 3/ Aan de Slag met Je Persoonlijk Groeiplan 4/ Jouw Borrow My Brain Traject: Van Financiën tot Strategie 5/ Altijd klaar voor jouw vragen: Via WhatsApp of SOS-calls. 6/ Plan jouw live leermomenten: Workshops, masterclasses & tweedaagses. 7/ Nooit meer alleen, welkom in de Boostways community! 8/ Tijd voor onze bruisende check-ins én strategie updates! 🌈 Dit is jouw investering voor Golden Growth MAANDELIJKS PLAN JAARLIJKS PLAN Onze coachees aan het woord Toch nog twijfels? Weet dat er verschillende manieren zijn om samen aan jouw gouden groei te werken: Privilege Clubeen gratis voortraject Taste of Gold3 maanden proeven Boek een gratis strategiesessie Frequently AskedQuestions Word lid vande BoostwaysPrivilige club Op maat gemaakte groeistrategie Je bedrijf een boost geven? Dat kan alvast met onze gratis downloads! Succesvol plannen als een ceo Scale up & launch off Starten met influencer marketing Online zichtbaarheid challenge Date your data Bereken je omzetcijfer en uurtarief Je bedrijf een boost geven? Dat kan alvast met onze gratis downloads! Succesvol plannen als een ceo Scale up & launch off Starten met influencer marketing Online zichtbaarheid challenge Date your data Bereken je omzetcijfer en uurtarief Boostways in het kort

Jouw Ultieme 1-1 Coachingstraject

Hallo daar, ambitieuze ondernemer! 👋✨

Welkom bij Boostways’ Golden Growth programma, jouw springplank naar een opwindende, tweejarige reis van groei! Dit traject is perfect voor jou, de ondernemer met een solide basis die de lat hoger wil leggen en wil groeien vanuit je authentieke kracht. Samen duiken we de diepte in met strategieën die jouw bedrijf opschalen, effectieve evergreen funnels creëren, en jouw teambeheer naar een hoger niveau tillen.

Met persoonlijke 1-op-1 begeleiding en onbeperkte Whatsapp-support, staat dit programma garant voor een transformatie die verder gaat dan de standaard. Het is jouw moment om jouw potentieel te realiseren en buitengewone resultaten te bereiken. Ben je klaar om deze uitdagende en lonende reis te beginnen? 💼🚀

✨ Let’s do this!

Kies voor Golden GrowthKies voor Golden Growth

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (1)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (2)

Strategische Groei
Explosieve Versnelling

Transformeer je onderneming met strategieën die werken. Golden Growth wijst de weg naar exponentiële groei en ongekende zakelijke bloei.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (3)

Persoonlijke Doorbraaks
Uniek 1-op-1 Maatwerk

Elke sessie is een sprong vooruit. Directe feedback, persoonlijke strategieën, jouw succes op maat gemaakt. Met onze 1-op-1 coaching ontgrendel je jouw volledige potentieel.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (4)

Samen Sterk
Jouw Netwerk, Jouw Springplank

Samen bouwen, samen groeien. In onze community vind je kracht, inspiratie, en onmisbare connecties. Jouw succes, vermenigvuldigd met de onze.

Ik kies nu voor Golden GrowthIk kies nu voor Golden Growth

Verander de Spelregels Naar Succes: Jouw Doorbraak met Golden Growth

Ben jij een ondernemer die méér wil, maar voelt dat het soms overweldigend wordt? Werk je hard, maar zie je dit niet altijd terug op je bankrekening? Bij Boostways snappen we dat volledig. Het is tijd voor verandering, en het is tijd voor nu.

Ik ben Hannelore van Boostways. Met mijn ervaring in het opbouwen van twee succesvolle bedrijven, een gecombineerde omzet van een miljoen euro, en het coachen van meer dan 300 ondernemers, sta ik klaar om jouw unieke groeireis te ondersteunen. We gooien de standaard aanpak overboord en kiezen voor iets revolutionairs.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (5)

Ons Golden Growth-programma is een tweejarige reis die speciaal is ontworpen voor ondernemers zoals jij. Ondernemers die hunkeren naar echte verandering en substantiële groei. Je krijgt persoonlijke aandacht, strategische inzichten, en wordt onderdeel van een community die je ondersteunt. Bij ons geen oppervlakkige resultaten; wij gaan voor diepgaande, blijvende verandering.

Als je voelt dat je op een kruispunt staat en écht iets anders wilt, dan is dit jouw moment. Laat Boostways je helpen om jouw harde werk om te zetten in echte, meetbare succes. Ben je klaar voor deze transformatie? Laat ons samen beginnen. 💪🚀✨ Dit is jouw tijd voor verandering. Let’s make it happen!

Dit ben ik!Dit ben ik!

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (6)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (7)

Golden Growth: Til Jouw Business naar Nieuwe Hoogtes

Ben jij klaar om je onderneming naar omzetten van €15k tot €20k per maand te stuwen? Golden Growth is jouw ticket naar aanzienlijke groei. Dit programma biedt alles wat je nodig hebt om je bedrijf effectief op te schalen, van krachtige advertentiestrategieën tot het implementeren van evergreen funnels, allemaal perfect afgestemd op jouw zakelijke doelstellingen.

Bij Golden Growth draait alles om maatwerk en een robuuste strategie:

  • Stel en bereik doelen die écht resoneren met jouw dromen en ambities.
  • Ontwikkel een persoonlijke, effectieve strategie die werkt voor jouw unieke business.
  • Leer deze strategie niet alleen ontwikkelen, maar ook succesvol implementeren – met een stevige dosis motivatie wanneer nodig.
  • Onze aanpak is altijd praktisch en hands-on. Wij geloven in 'meer verdienen, minder werken'.

Met een startprijs van €876/maand excl. btw (bij jaarlijkse betaling via KMO), is Golden Growth een investering in jouw toekomst.

Met Golden Growth investeer je in een programma dat niet alleen je bedrijf, maar ook jou transformeert. Begin vandaag nog aan jouw reis naar groter succes. 🚀✨

Ja, dat wil ik!Ja, dat wil ik!

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (8)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (9)

Jij, ervaren ondernemer, stel je eens voor…...

Je weet precies hoe je volgers en leads transformeert in klanten, wat direct zichtbaar wordt op je bankrekening. Je benadert marketing met ongeëvenaarde focus en efficiëntie, waardoor de stress van constante klantenwerving plaatsmaakt voor gestroomlijnde successtrategieën. Social media posts en digitale content creëren wordt een fluitje van een cent, zodat je meer tijd hebt voor strategische groei. Je hebt de touwtjes stevig in handen voor een onweerstaanbare website en impactvolle e-mails. En het allerbeste? Je schaalt je bedrijf op zonder extra tijd te investeren, maar met zichtbaar meer winst.

Dit alles wordt werkelijkheid met Golden Growth. Dit programma is speciaal ontworpen voor ondernemers die meer willen dan ‘comfortabel rondkomen’. Het biedt je de strategische diepgang, de persoonlijke aandacht en de praktische tools die nodig zijn om jouw ambities waar te maken. Weg met de overweldiging en het eindeloze zoeken naar klanten, welkom in een wereld van gerichte actie en zichtbare resultaten.

Golden Growth is jouw springplank naar buitengewone prestaties, waar je harde werk en slimme strategieën convergeren tot meetbaar succes. Ben je klaar om je grenzen te verleggen, je bedrijf exponentieel te laten groeien en de ware impact van je inspanningen te ervaren?

Sounds good! Dit wil ikSounds good! Dit wil ik

Golden Growth: Perfect Afgestemd op Jouw Ondernemersreis!

Voor de Startende Ondernemer: Vind Jouw Weg

Overweldigd bij de start van je ondernemersavontuur? Onzeker over je doelgroep of je volgende stappen? Wij helpen je focussen. Aan het begin van je traject bepalen we samen waarop jij je moet richten. We voorzien je van de nodige theorie, maar de echte magie gebeurt wanneer je hands-on aan de slag gaat.

Voor de Groeiende Ondernemer: Breek Vrij

Klaar om het uurtje-factuurtje model achter je te laten? Wil je af van een overvolle agenda? Het is tijd voor een verandering – tijd voor vrijheid. Of je nu je aanbod wilt schalen, je marketingstrategie wilt verfijnen of je funnels wilt optimaliseren, wij staan voor je klaar als jouw coaches en sparringpartners.

Deze transformatie gaat verder dan alleen zakelijk succes; het is een herdefiniëring van wat mogelijk is, een bevrijding van beperkende overtuigingen, en een uitnodiging om te leven en te ondernemen op jouw voorwaarden. Ben je klaar om deze reis te beginnen en je ondernemersdroom met ongekende kracht te realiseren? Stap in en laat ons samen het pad naar ongeëvenaarde groei en vervulling bewandelen. Jouw toekomst wacht.

Golden Growth is meer dan een programma – het is een transformatiepad dat perfect op jouw behoeften is afgestemd, of je nu aan het begin staat of klaar bent voor de volgende groeifase. Ben je klaar om je ondernemersdromen werkelijkheid te maken? Dit is jouw tijd. Dit is Golden Growth.

Voor de Startende Ondernemer: Vind Jouw Weg

Overweldigd bij de start van je ondernemersavontuur? Onzeker over je doelgroep of je volgende stappen? Wij helpen je focussen. Aan het begin van je traject bepalen we samen waarop jij je moet richten. We voorzien je van de nodige theorie, maar de echte magie gebeurt wanneer je hands-on aan de slag gaat.

Voor de Groeiende Ondernemer: Breek Vrij

Klaar om het uurtje-factuurtje model achter je te laten? Wil je af van een overvolle agenda? Het is tijd voor een verandering – tijd voor vrijheid. Of je nu je aanbod wilt schalen, je marketingstrategie wilt verfijnen of je funnels wilt optimaliseren, wij staan voor je klaar als jouw coaches en sparringpartners.

Deze transformatie gaat verder dan alleen zakelijk succes; het is een herdefiniëring van wat mogelijk is, een bevrijding van beperkende overtuigingen, en een uitnodiging om te leven en te ondernemen op jouw voorwaarden. Ben je klaar om deze reis te beginnen en je ondernemersdroom met ongekende kracht te realiseren? Stap in en laat ons samen het pad naar ongeëvenaarde groei en vervulling bewandelen. Jouw toekomst wacht.

Golden Growth is meer dan een programma – het is een transformatiepad dat perfect op jouw behoeften is afgestemd, of je nu aan het begin staat of klaar bent voor de volgende groeifase. Ben je klaar om je ondernemersdromen werkelijkheid te maken? Dit is jouw tijd. Dit is Golden Growth.

  • Van Solistisch Struggelen naar Strategisch Schitteren: Voel je je gevangen in de dagelijkse sleur zonder duidelijke richting? Wij zetten jouw onderneming op een duidelijk pad van strategische groei, met regelmatige updates en persoonlijke coaching, zodat elk kwartaal je strategie verfijnt en je doelen dichterbij brengt.
  • Van Onzekerheid naar Overtuigende Content: Worstel je met het creëren van impactvolle content? Door onze onbeperkte individuele support en grondige contentreviews veranderen we twijfel in daadkracht, waardoor jouw boodschap resoneert en overtuigt.
  • Van Informatieoverload naar Implementatiekracht: Overweldigd door de eindeloze stroom aan informatie? Onze praktijkgerichte workshops en evenementen transformeren kennis in actie, waardoor jouw vaardigheden en bedrijf groeien.
  • Van Werken in het Wild naar Schaalbare Systemen: Vecht je tegen de grenzen van je capaciteit? Wij leren je hoe je schaalbare systemen en processen bouwt die je bedrijf laten groeien zonder dat jouw persoonlijke inzet lineair hoeft mee te stijgen.
  • Van Teamstress naar Teamtransformatie: Struggle je met het op- of uitbouwen van je team? Ontdek hoe je een high-performance team samenstelt dat jouw visie deelt en je bedrijf naar nieuwe hoogtes stuwt.
  • Van Ad-Hoc Acties naar Evergreen Succes: Vind je het lastig om consistent te verkopen? We introduceren je aan de magie van evergreen funnels, die zorgen voor een gestage stroom aan klanten, dag in, dag uit.
  • Van Pieken en Dalen naar Consistente Klanteninstroom: Worstel je met de fluctuerende vraag naar je aanbod? Leer strategieën voor het creëren van een constante stroom van klanten, waardoor je bedrijf op een voorspelbare en stabiele manier groeit.
  • Van Onzichtbaar naar Onmisbaar: Voel je je een van de velen in jouw markt? Wij positioneren je als de onweerstaanbare keuze voor jouw ideale klanten, met een branding en aanbod dat je onderscheidt van de rest.

A chance of a lifetime , want met Golden Growth ga jij voor jouw toekomst

Not your average coaching want dit is wat jij krijgt:

Op maat gemaakte groeistrategie

In deze kick-off sessie leggen we de basis voor jouw tweejarige groeireis binnen het Golden Growth programma. We starten met een grondige analyse van waar je bedrijf nu staat en waar je het naar toe wilt leiden. Samen zullen we jouw groeiplan zorgvuldig opstellen, gericht op specifieke doelen voor de komende zes maanden. Deze strategische sessie is jouw lanceerplatform, uitgerust met diepgaande inzichten en gerichte actieplannen die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijf effectief vooruit te helpen. Het stelt ons in staat om elke zes maanden samen terug te komen en je strategie nauwkeurig af te stemmen op je voortgang en de evoluerende marktomstandigheden, waarbij we je pad naar groei steeds verder verfijnen en optimaliseren.

Laat je inspireren en motiveren door een persoonlijke boodschap van Hannelore, waarin ze haar inzichten en visie deelt specifiek afgestemd op jouw traject. Deze Big Vision Video is bedoeld om je te inspireren, uit te dagen en je te helpen groter te denken. Het biedt een unieke kans om vanuit een nieuw perspectief naar je bedrijf en toekomstmogelijkheden te kijken.

Elke zes maanden zetten we samen een mijlpaal in je Golden Growth reis met een strategische opvolgcall. Deze sessies zijn cruciaal voor het bijstellen van je koers, het verfijnen van je strategieën en het aanpassen van je doelen aan de hand van de voortgang en ontwikkelingen binnen je bedrijf en de markt. Het biedt de unieke kans om diep in te gaan op de resultaten van de afgelopen periode, te reflecteren op de geleerde lessen en samen plannen te maken voor de toekomst. Deze gesprekken zorgen ervoor dat je strategie levend blijft, meegroeit met jouw ontwikkeling, en altijd aansluit bij jouw ambities en de realiteit van de markt.

Voordat we van start gaan, nemen we een grondige blik op waar je bedrijf nu staat. Deze persoonlijke audit omvat een analyse van je huidige bedrijfsstrategieën, marketinginspanningen, en algemene bedrijfsvoering. Het is een essentiële stap om te begrijpen waar verbeteringen nodig zijn en om een solide basis te leggen voor de groeistrategie die we samen gaan ontwikkelen. Dit inzicht is cruciaal om gericht te kunnen werken aan het verstevigen van je onderneming.

Ijzersterke Individuele Coaching

Stel je voor: dag en nacht toegang tot jouw persoonlijke business mentor, rechtstreeks via WhatsApp. Ongeacht de zakelijke uitdaging of doorbraakidee waar je mee zit, onze onbeperkte support staat klaar om je direct te begeleiden. Dit is empowerment op elk uur van de dag, waardoor je met ongekende snelheid en vertrouwen door besluitvormingsprocessen navigeert.

Ontgrendel de ware potentie van je bedrijf met vier diepgaande sessies waarin je één-op-één werkt met een expert die jouw visie begrijpt. In deze sessies gaan we verder dan oppervlakkige adviezen; we graven diep om oplossingen te vinden die jouw unieke uitdagingen aangaan. Bereid je voor op baanbrekende inzichten en strategische doorbraken die de koers van je bedrijf voorgoed zullen veranderen.

In het hart van ondernemerschap liggen momenten van cruciale keuzes en onverwachte uitdagingen. Met onze SOS calls krijg je direct toegang tot gerichte, strategische ondersteuning precies wanneer je die nodig hebt. Dit zijn geen gewone gesprekken; dit zijn transformatieve sessies die je bedrijf kunnen redden of naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen, allemaal binnen slechts 30 minuten.

Elke zin die je schrijft, elke afbeelding die je deelt, is een kans om je merk te versterken. Met onbeperkte content reviews staan we aan je zijde om ervoor te zorgen dat elke boodschap die je de wereld in stuurt, kraakhelder en effectief is. Ons team duikt in jouw content, van website tot social media posts, en biedt constructieve feedback om je impact te maximaliseren. Laat geen detail aan het toeval over; maak van je communicatie een onweerstaanbare kracht.

Krachtige Kennisboost & Netwerkexpansie

Breid je horizon uit en verdiep je kennis met toegang tot elke online groepscall. Deze sessies zijn jouw kans om te leren van de beste, vragen te stellen, en inzichten te delen met een community van gelijkgestemde ondernemers. Elke call opent nieuwe perspectieven en biedt frisse ideeën om jouw ondernemersreis te verrijken.

Twee keer per jaar bieden we de kans om diep te duiken in onderwerpen die essentieel zijn voor jouw bedrijfsgroei. Deze tweedaagse sessies zijn een intensieve onderdompeling in strategische planning, innovatie of leiderschapsontwikkeling, ontworpen om jou een competitief voordeel te geven.

Zes keer per jaar brengen we onze gemeenschap samen voor co-working sessies, gevolgd door een gezellige apero. Dit is jouw kans om te netwerken, samen te werken en te ontspannen met mede-ondernemers die net zo gedreven zijn als jij.

Vier keer per jaar heb je de kans om je in te schrijven voor intensieve, halfdaagse workshops die jouw skills naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om marketing, sales, financiën of operationeel management, kies de workshops die het best bij jouw behoeften passen en stoom jezelf klaar voor succes.

Vier keer per jaar krijg je de kans om deel te nemen aan mastermind en coaching sessies geleid door Hannelore zelf. Deze sessies zijn een goudmijn van strategische inzichten, persoonlijke begeleiding en inspiratie, direct van de bron.

Alles wat je nodig hebt voor jouw groeitraject, gebundeld in één handige app. Van het plannen van sessies tot het bijhouden van je voortgang, de Boostways-app maakt het gemakkelijk om georganiseerd en gefocust te blijven op je doelen.

Als kers op de taart ontvang je een surprise Goodiebox, rechtstreeks aan jouw deur geleverd. Deze box zit vol met tools, verrassingen en motivatieboosters om je te ondersteunen op je reis naar succes.

Duik in onze online leeromgeving voor onbeperkte toegang tot cursussen en templates die essentieel zijn voor jouw bedrijfsgroei. Elk hulpmiddel is ontworpen om praktisch, toepasbaar en onmiddellijk waardevol te zijn.

Ja, dit heb ik nodig!Ja, dit heb ik nodig!

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (10)

Duurzaam Groeien met het Boostways-model: de logica achter onze 2-jarige trajecten

Heb je al eens stilgestaan bij de ware essentie van groei? Echte, diepgaande vooruitgang, die verder reikt dan de getallen? Bij Boostways begrijpen we dat ware transformatie tijd nodig heeft. Het is geen kwestie van snelle oplossingen of vluchtige trends. Het draait om een grondig begrip van de reis die je onderneming doormaakt: de uitdagingen, de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, en de ups en downs. Dit alles is verankerd in ons Boostways-model. Maar ben jij, als ondernemer, klaar om jezelf en je onderneming te transformeren?

Is Zes Maanden Genoeg?

Denk hier eens over na: elke groeifase brengt zijn eigen uitdagingen en lessen met zich mee en duurt gemiddeld vier maanden. Kan een sprint van zes maanden je echt brengen waar je wilt zijn? Of is ware transformatie meer een marathon, waarbij je elke fase volledig beleeft en integreert?

Het Boostways-model toont aan dat groei een continu proces is, gekenmerkt door verschillende fases – van overweldiging in de startfase tot aan de strategische schaalvergroting in latere fases. Elke fase vereist specifieke skills en aanpassingen. Dit inzicht vormt de basis van onze beslissing om voor een tweejarig traject te kiezen: het biedt de nodige tijd om elke fase diepgaand te doorlopen en de bijbehorende vaardigheden te ontwikkelen.

Waarom Wachten?

Het gaat hier niet om of je de tijd hebt voor deze reis, maar of je de moed hebt om deze stap te zetten. Ben je klaar om te groeien, om jezelf uit te dagen, en om te investeren in jouw toekomst?

Golden Growth nodigt je uit op een tweejarige reis waar jouw groei centraal staat, ondersteund door het Boostways-model. Een pad waar we niet alleen jouw onderneming transformeren, maar ook jou als ondernemer. Bekijk de video waarin ik het Boostways-model uitleg en zie zelf waarom deze twee jaar jouw meest invloedrijke jaren kunnen worden. Durf jij deze uitdaging aan?

Twee Jaar van Gerichte Groei: Wat Kun Je Bereiken?

Stel je voor wat mogelijk is met twee jaar van gerichte ondersteuning, strategische begeleiding, en persoonlijke ontwikkeling. Hoe ver zou je kunnen gaan? Welke impact zou je kunnen maken? Dit traject is ontworpen om jou door elke fase van het Boostways-model te leiden – van het vinden van je ideale klant en het ontwikkelen van je aanbod, tot het optimaliseren van je tijd en het uitbreiden van je team.

Een Belofte Aan Jezelf en Jouw Toekomst

De keuze voor een tweejarig traject is een investering in een duurzame toekomst. Het legt een fundament waarop je kunt bouwen, verbeteren, en groeien naar hoogten die je je misschien nog niet kunt voorstellen. Ben je klaar voor een transformatie die echt het verschil maakt?

Ik ben overtuigd!Ik ben overtuigd!

How we make it personal

Bij Golden Growth staat jouw persoonlijke groei voorop. Vergeet de overvolle calls met honderden anderen. Hier geniet je van een-op-een aandacht die je verdient. Dit betekent 24/5 toegang tot WhatsApp-support, exclusieve één-op-één coachingsessies, en onbeperkt de mogelijkheid om SOS-calls in te zetten. Elk aspect van Golden Growth is ontworpen om jou te voorzien van de meest persoonlijke en effectieve begeleiding op jouw pad naar succes.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (11)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (12)

Borrow My Brain Session: Gepersonaliseerde 1-op-1 Strategie

Taste of Gold brengt coaching naar een nieuw niveau met een exclusieve, 1-op-1 Borrow My Brain sessie. In deze diepgaande strategische sessie pakken we jouw specifieke zakelijke vragen en uitdagingen aan, ontwikkelen we actieplannen en geven we je de tools en inzichten die je nodig hebt om te groeien. Verwacht een sessie die helemaal om jou draait, met heldere doelen en praktische oplossingen die je direct kunt toepassen.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (13)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (14)

Mastermind en Netwerkmogelijkheden: Bouw aan Je Community

Neem deel aan exclusieve online groepscalls en selecteer een themaworkshop die bij jouw behoeften past. Daarnaast krijg je toegang tot een Mastermind-sessie met Hannelore en andere gelijkgestemde ondernemers, evenals een co-work sessie die je netwerk uitbreidt en je inspireert. Deze interacties bieden ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren, te groeien en te verbinden.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (15)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (16)

WhatsApp Support op Maat: 24/5, Jouw Steun en Toeverlaat

Als deelnemer aan Taste of Gold bij Boostways laat je de eenzaamheid van het ondernemerschap achter je. Met onze op maat gemaakte WhatsApp-support, beschikbaar vijf dagen per week, dag en nacht, heb je ons deskundige team altijd binnen handbereik. Of je nu een mijlpaal hebt bereikt, tegen een obstakel aanloopt, of dringend advies nodig hebt, onze snelle en gerichte reacties zorgen ervoor dat je direct verder kunt. Dit is niet zomaar ondersteuning; het is een dynamisch partnerschap gericht op jouw succes. Verwacht motivatie, inspiratie, en soms die nodige zet in de rug. Wij staan klaar om elke uitdaging aan te pakken en elk succes met jou te vieren, gedurende de hele drie maanden van je programma. Met de Taste of Gold WhatsApp Support aan je zijde, ben je nooit alleen op je reis naar groei.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (17)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (18)

Onbeperkte Content Reviews: Optimaliseer Elk Aspect van je Communicatie

Bij Boostways’ Golden Growth programma heb je de luxe van onbeperkte content reviews, niet alleen beperkt tot sociale media, maar uitgebreid naar al jouw zakelijke communicatie. Of het nu gaat om een Instagram post, LinkedIn update, een flyer, je website, e-mails of zelfs offertes – ons team staat klaar om diepgaand te analyseren en te verbeteren. Wij bestuderen elk element, van pakkende koppen en effectief gebruik van visuals tot de meest subtiele nuances in je e-mailcommunicatie.

Na onze uitgebreide analyse, voorzien we je van concrete feedback en strategieën om je content op elk platform en in elk format te versterken. Profiteer van de vrijheid om te kiezen wat je wilt verbeteren: elke week een andere focus, elke week een kans om te groeien. Met deze onbeperkte content reviews heb je altijd toegang tot een team van experts die jouw digitale en traditionele communicatie naar een hoger niveau tillen. Jouw zakelijke boodschap wordt krachtiger en effectiever dan ooit tevoren

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (19)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (20)

1-op-1 Support Calls: Vier Strategische Sessies op Jouw Initiatief

Binnen het Taste of Gold programma heb je de vrijheid om vier 1-op-1 support calls in te plannen wanneer jij ze het meest nodig hebt, over de loop van drie maanden. Deze calls zijn jouw persoonlijke toolkit voor directe begeleiding, of je nu een strategische doorbraak nodig hebt, successen wilt bespreken, of dieper op je groeiplannen in wilt gaan. Elk gesprek is een stap dichter bij jouw doelen, volledig afgestemd op jouw schema en behoeften. Dit is maatwerkbegeleiding, ontworpen om jouw ondernemersreis te verrijken en te versnellen.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (21)

Mijn eerste traject (Boost My Business) zorgde voor de nodige ‘schop onder mijn kont’ en een ware eye-opener. Dat resulteerde in acties die ik anders niet zo snel zou maken. Zo heb ik met mijn onderneming de sprong gemaakt naar hoofdberoep. Ik ga nu vol passie mijn dromen achterna en daar heb ik nog geen enkel moment spijt van gehad.

Ik kan Boostways aanraden aan iedereen die voelt dat ze meer verdienen, maar vooral ook nood hebben aan de juiste begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen en dat alleen al is zoveel waard. Bovendien krijg je er een community bovenop die ontzettend waardevol is.

Jolien Wallenus – Studio wal

Klaar om te investeren in jouw groei?

2 jaar Boostways aan jouw zijde. 2 jaar waarin wij ons voor de 100% inzetten om jouw dromen en doelen waar te maken.

Maandelijks plan

Jaarlijks plan

Ideaal om jouw cash flow te spreiden en je investering maand per maand terug te verdienen.

Met KMO-portefeuille indien je aan de voorwaarden voldoet en de betaling binnen 1 week in orde maakt.

€1.250Maandelijks

  • xxx

€15.000Jaarlijks

  • met KMO-Portefeuille, €10.500/jaar

* Betalen met kmo-portefeuille kan indien je aan de voorwaarden voldoet van de kmo-portefeuilleen de betaling binnen 1 week in orde maakt.

Hoe ziet jouw 2-jarig traject er concreet uit

2 jaar samen aan de slag. Dat is een heel doordachte keuze. Minder tijd zou te kort zijn – de zaadjes zijn geplant, maar voor volledige groei is er meer tijd nodig. 2 jaar tijd daarentegen is precies genoeg om deze groei ook echt te garanderen.

En garanderen gaan we! Dankzij alles wat er in jouw twee-jarig traject vervat zit:

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (22)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (23)

1/ De Boostways App: Je Alles-in-één Coachingstool

De Boostways App, een game-changer in de coachingswereld, biedt een ‘wow’-ervaring door alles wat je nodig hebt op één handige plek samen te brengen. Deze app vormt het hart van je traject, met functies zoals replays van zowel individuele als groepscalls, aantekeningen, to-do’s gekoppeld aan video’s, en je uitgebreide planning van workshops en tweedaagse evenementen.

Deze app is waar jouw traject echt begint. Het is ontworpen om je groei te volgen en te beheren: van het plannen van calls tot het bijhouden van je voortgang. Elke stap in je traject wordt vereenvoudigd en versterkt door de Boostways App, waardoor jouw weg naar succes gestroomlijnd en effectief wordt.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (24)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (25)

2/ Jouw Persoonlijk Groeiplan Ontwikkelen

Je traject bij Golden Growth start met een belangrijke stap: het invullen van een uitgebreide vragenlijst in onze Boostways App. Deze vragen zijn zorgvuldig samengesteld om een helder beeld te krijgen van waar jij staat en waar je naartoe wilt. Op basis van jouw antwoorden werken we samen in de Kick-Off Call een diepgaand groeiplan uit. Dit plan is niet zomaar een overzicht; het is een gedetailleerde route die duidelijk aangeeft waar jouw grootste kansen voor groei liggen.

Dit groeiplan dient als basis voor je 6-maandelijkse strategie. Elke zes maanden zullen we samen jouw vooruitgang beoordelen en de strategie waar nodig bijsturen, zodat deze altijd aansluit bij je actuele situatie en doelen. Dit dynamische en adaptieve plan zorgt ervoor dat je altijd gefocust blijft op de meest impactvolle acties voor jouw bedrijfsgroei.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (26)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (27)

3/ Aan de Slag met Je Persoonlijk Groeiplan

Na het zorgvuldig ontwikkelen van je groeiplan, is het nu tijd om echt aan de slag te gaan. Dit plan is je routekaart naar succes en zal je leiden door het uitgebreide cursusmateriaal binnen het Golden Growth traject. Met onder andere ‘Boost My Business’ en ‘Boost My Launch’ tot je beschikking, krijg je alle kennis en tools in handen die nodig zijn om je strategie tot leven te brengen. Deze fase is gericht op actieve implementatie van je groeiplan, waarbij je via onze leeromgeving toegang hebt tot relevante video’s en leermateriaal die je groei ondersteunen en stimuleren.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (28)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (29)

4/ Jouw Borrow My Brain Traject: Van Financiën tot Strategie

Je traject binnen Golden Growth bevat essentiële ‘Borrow My Brain’ sessies om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen:

  • Finance Session: Hier beginnen we met een grondige analyse van je financiën om een duidelijk beeld te krijgen van je kosten en inkomsten. Dit inzicht is cruciaal voor het maken van slimme, winstgevende beslissingen.
  • Aanbod en Positionering: Met deze informatie als basis, richten we ons op je aanbod en positionering. We zorgen dat je aanbod perfect is afgestemd op je doelmarkt en stellen je prijzen correct in, voor een optimale marktpositionering.
  • Uitwerken van Strategie: Met een duidelijk financieel overzicht en een sterk aanbod, is de volgende stap het ontwikkelen van een robuuste, effectieve strategie die aansluit bij jouw unieke doelen en bedrijf. Dit doen we in de volgende Borrow My Brain sessions.

Zo brengen we jouw groeiplan tot leven, zodat je een solide, succesvol bedrijf kunt bouwen en beheren.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (30)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (31)

5/ Altijd klaar voor jouw vragen: Via WhatsApp of SOS-calls.

De inzichten die je uit de cursussen en uitgebreide BMB-sessies haalt, zullen je hoofd vullen met ideeën. Deze in de praktijk brengen kan uitdagend zijn, maar onthoud: je kunt en mag ons altijd alles vragen, op elk moment:

Gedurende je avontuur zul je onvermijdelijk vragen hebben – en dat is goed, want vragen stellen betekent dat je groeit! Het mooie van Golden Grower zijn? Je kunt je vragen stellen wanneer je maar wilt! Of het nu via WhatsApp support is of door een SOS-gesprek.

Of je nu vragen hebt over het cursusmateriaal, je planning, de App, of misschien heb je een idee dat je wilt realiseren maar weet je niet hoe? Onthoud dat je ons altijd alles kunt vragen, op elk moment. Twee jaar lang.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (32)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (33)

6/ Plan jouw live leermomenten: Workshops, masterclasses & tweedaagses.

Inclusief in je Golden Growth traject: nog meer LIVE momenten! Joepie, boordevol interessante én praktische ervaringen. Van advertenties, planning, lanceren, websites tot social media… Noem het op en je krijgt het: meer inzichten en meer expertise, gebracht op onze unieke Boostways-manier.

Je kunt al je live momenten plannen via de Boostways App. Jij bepaalt jouw agenda. Alle workshops en tweedaagses roteren zodat er altijd een moment is dat je past.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (34)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (35)

7/ Nooit meer alleen, welkom in de Boostways community!

Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe ondernemers een echte connectie maken in onze coachingstrajecten. Ze delen niet alleen hun successen maar ook hun twijfels en onzekerheden. Kun je je voorstellen hoe het voelt om er niet meer alleen voor te staan, maar onderdeel te zijn van een hechte gemeenschap?

Tijdens de live evenementen voel je de kracht van deze sterke gemeenschap het sterkst. Ook onze co-work sessies in het Boostways kantoor dragen bij aan dit gevoel van eenheid. Wij, gedreven ondernemers, moedigen elkaar aan en zijn een bron van inspiratie voor elkaar!

Net daarom integreren we in jouw traject 6 co-worksessies met apero, want connectie, dat werkt!

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (36)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (37)

8/ Tijd voor onze bruisende check-ins én strategie updates! 🌈

8/ Tijd voor onze bruisende check-ins én strategie updates! 🌈

Om de zes maanden is het zover: we duiken samen in een evaluatie om te zien waar je staat. We vieren je successen, tackelen uitdagingen en stellen vast waar je gigantische stappen vooruit hebt gezet! Maar dat is niet alles – we nemen ook de tijd om je strategie te verfijnen of zelfs een frisse nieuwe richting in te slaan als dat nodig is.

We blijven ook tussendoor in contact via WhatsApp, klaar om je die spreekwoordelijke schop onder de kont te geven als je die nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat je altijd op koers blijft en blijven we je motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Let’s grow, all the way! 💫 Het is een reis van voortdurende groei en verbetering, en wij zijn er om je elke stap van de weg te ondersteunen. Samen naar de top!

Dit is jouw investering voor Golden Growth

MAANDELIJKS PLAN

€1.250Maandelijks

JAARLIJKS PLAN

€15.000Jaarlijks

Onze coachees aan het woord

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (38)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (39)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (40)

Toch nog twijfels?
Weet dat er verschillende manieren zijn om samen aan jouw gouden groei te werken:

We geloven helemaal in de kracht van ons tweejarig traject. Op deze manier kunnen we echt duurzaam een daadkrachtig werken aan jouw groei. De resultaten zijn nu al verbluffend. Maar is Golden Growth in het nu een te groot commitment, dan zijn er ook andere opties!

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (41)

Privilege Club
een gratis voortraject

De plek om te proeven van onze coachingsstijl. We dagen je uit om je dromen na te jagen.

Tell me all about itTell me all about it
Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (42)

Taste of Gold
3 maanden proeven

Voor iedereen die benieuwd is naar ons meest populair coachingstraject.

Ik wil wel eens proevenIk wil wel eens proeven

1-1 strategiesessie met Boostways

  • 30 min
  • Details volgen na bevestiging.

Strategiesessie waarin we bekijken hoe jij strategisch kan groeien naar een consistente 6-figures business. Meer verdienen, minder werken, dat is onze garantie.

Boek een gratis strategiesessie

Tijdens dit gesprek bekijken we wat jouw vragen én noden zijn. We gaan op zoek naar hoe jij jouw zaak op korte termijn stevig kan doen groeien en naar welk traject bij Boostways de ideale fit is voor jou op dit moment!

Dit gesprek is vrijblijvend. Nadien heb je geen enkele verplichting om samen met ons in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?

Frequently AskedQuestions

Wat past het beste bij mij? Wat houd dit coachingstraject in?

Twijfel jij nog of wil je weten welke formule et meest voor jou geschikt is? 1 adres: info@boostwayscoaching.be
Hier lijsten we al enkele veel gestelde vragen voor jou op:

Zeker en vast! De modules worden aangepast aan het niveau van de deelnemers: van basic all the way up to geavanceerd! Jij begint dus als starter op beginnersniveau en kan dan later de modules volgen die geavanceerder zijn. Zo ga je alle stappen door om jouw business online te doen groeien! Bovendien stellen we voor jou een individueel leerplan op: zo garanderen we jouw progressie.

Ja, zeker en vast! Ook al ken jij al iets van digitale marketing, wij zijn ervan overtuigd dat jij nog een versnelling hoger kan schakelen. Er zullen ongetwijfeld nog zaken zijn waarin jij kan verbeteren. En daar willen wij jou, met onze expertise en kennis, met alle plezier van de wereld bij helpen.

Ben je dus al even bezig? Dan past ons Golden Growth-traject het beste bij jou. Want als Golden Grower krijg je nóg meer persoonlijke begeleiding waardoor je nóg meer gaat groeien. Boostways staat je daarin bij als dé partner in crime om jouw onderneming samen naar dat volgende niveau te tillen!

Neen, bij Boostways kan je ervoor kiezen om in schijven te betalen! In 2 keer betalen, jaarlijks. Of in 24 keer, maandelijks. Wat jij verkiest!

Zolang jouw traject duurt, 2JAAR DUS! Bovendien krijg jij van ons steeds alle updates – als die er zijn natuurlijk. Want online zichtbaarheid stopt nooit! Het is een ongoing process. Handig toch?

Ja, jij stapt in wanneer het voor jou het juiste moment lijkt. Jouw 2-jarig traject kan op ieder moment opgestart worden. En dan, dan gaan wij samen knallen!

Ja, ja en nog eens ja! Wij zijn op de hoogte van de meeste andere programma’s die op de markt bestaan en hebben er zelf een aantal van gevolgd. Zo hebben we dit programma ook aanvullend en vooral anders kunnen opstellen. Accountability en feedback staan in dit programma centraal.
We willen dat dit niet alleen een cursus is, maar vooral ook een superpraktisch programma. We tonen je dus hoe je alles doet; er zijn heel concrete opdrachten en een begeleidend werkboek… Door de maandelijkse calls en de community ontvang jij feedback op jouw werk, voor jouw bedrijf. Bovendien duiken we in de details en profiteer je van onze ervaring in het bedrijfsleven. Dat alleen is al uniek op de Belgische markt.

Verder is dit geen grootschalig coachingprogramma. Geen calls met meer dan 150 deelnemers. Een individueel leerplan. Individuele SOS-calls, 24/7 WhatsApp support. Dit is not your average group program.

Tijdens een individuele coaching doe je beroep op onze expertise en gaan we veel dieper in op enkele aspecten. Daardoor zien we veel sneller waar jij NU nood aan hebt. We stellen een ultra-concreet plan op dat jij snel kan uitvoeren. Kortom, je zal dus nog meer effect hebben van het programma.Bovendien kan jij ons 24/7 contacteren via Whatsapp en vragen stellen. Van onschatbare waarde.

Geen ‘of/of’- maar wel een ‘en/en’-verhaal. Want wij hechten er enorm veel waarde aan dat jij zowel groepscoaching als individuele coaching krijgt omdat deze twee manieren elkaar aanvullen om samen het maximale uit jouw groeitraject te halen.

Bij 1-1 coaching krijg je doelgerichte begeleiding op maat, inclusief de nodige schoppen onder je kont. In groepscoaching daarentegen is de input van andere ambitieuze ondernemers de grootste troef.

Het is de perfecte mix van persoonlijke focus en collectieve kracht die ervoor zorgt dat jij jouw groei naar ongekende hoogten kan tillen.

  1. Hannelore, head groei-experte
    Dankzij haar 10 jaar lange ervaring bij grote spelers (L’Oréal & Proximus) heeft Hannelore echt een meesterbrein als het op ondernemen aankomt. Hét bewijs daarvoor? Op amper 2 jaar tijd is ze erin geslaagd om van Boostways een miljoenenbedrijf, mét topteam te maken.
  2. Elize
    Elize is er al van het prille Boostways begin bij en heeft dus al meer dan 250 ondernemers mee helpen groeien. Dankzij haar skills & knowledge van communicatie en all things marketing zijn er al grote groeiresultaten bereikt.
  3. Karen
    Karen is nieuw bij Boostways, maar daarom niet minder skilled haar vak Als ondernemerscoach voor studenten deed ze 5 jaar lang heel veel ervaring, kennis & expertise op die ze nu met jou gaat delen.

Alle live momenten gaan door in onze Boostways Office & Luxury Co-Work te Wijgmaal. Want prachtige resultaten vragen ook om een prachtige werkomgeving, vind je niet?

Ja, schrijf mij in voor Golden GrowthJa, schrijf mij in voor Golden Growth

Word lid van
de Boostways
Privilige club

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Op maat gemaakte groeistrategie

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (43)

Je bedrijf een boost geven?
Dat kan alvast met
onze gratis downloads!

Succesvol plannen
als een ceo

Succesvol plannen als een ceo
  • e-book succesvol plannen

In dit gratis e-book geef ik je een inkijk in hoe ik bij Boostways vooruit plan. Ga zelf ook aan de slag met de oefeningen. Let’s start planning!

Scale up & launch off

  • ebook scale up and launch off

Een schaalbaar aanbod uitwerken. Niet simpel, I know! Maar zoals met alles: neem het stap voor stap. Het eerste stapje: dit e-book. Begin met dromen, maar vooral DOEN!

Starten met influencer marketing

Starten met influencer marketing
  • ebook Influencer marketing

Met deze template bereken je heel gemakkelijk een omzetcijfer en uurtarief. So let’s get to work and figure this out!

Online zichtbaarheid challenge

Online zichtbaarheid challenge
  • Challenge Online Zichtbaarheidschallenge

In deze challenge neem ik jou 5 dagen mee in de wereld van digitale marketing. Hands-on en praktisch

Date your data

Date your data
  • Challenge Date your data

In de Date Your Data Challenge ga je 5 dagen op date met jouw bedrijf. Elke dag krijg je een video met bijbehorende challenge en duiken wij samen in jouw cijfers.

Bereken je omzetcijfer en uurtarief

Bereken je omzetcijfer en uurtarief
  • Template Bereken je omzetcijfer en uurtarief

Met deze template bereken je heel gemakkelijk een omzetcijfer en uurtarief. So let’s get to work and figure this out!

Je bedrijf een boost geven?
Dat kan alvast met
onze gratis downloads!

Succesvol plannen
als een ceo

Succesvol plannen als een ceo
  • e-book succesvol plannen

In dit gratis e-book geef ik je een inkijk in hoe ik bij Boostways vooruit plan. Ga zelf ook aan de slag met de oefeningen. Let’s start planning!

Scale up & launch off

  • ebook scale up and launch off

Een schaalbaar aanbod uitwerken. Niet simpel, I know! Maar zoals met alles: neem het stap voor stap. Het eerste stapje: dit e-book. Begin met dromen, maar vooral DOEN!

Starten met influencer marketing

Starten met influencer marketing
  • ebook Influencer marketing

Met deze template bereken je heel gemakkelijk een omzetcijfer en uurtarief. So let’s get to work and figure this out!

Online zichtbaarheid challenge

Online zichtbaarheid challenge
  • Challenge Online Zichtbaarheidschallenge

In deze challenge neem ik jou 5 dagen mee in de wereld van digitale marketing. Hands-on en praktisch

Date your data

Date your data
  • Challenge Date your data

In de Date Your Data Challenge ga je 5 dagen op date met jouw bedrijf. Elke dag krijg je een video met bijbehorende challenge en duiken wij samen in jouw cijfers.

Bereken je omzetcijfer en uurtarief

Bereken je omzetcijfer en uurtarief
  • Template Bereken je omzetcijfer en uurtarief

Met deze template bereken je heel gemakkelijk een omzetcijfer en uurtarief. So let’s get to work and figure this out!

Meet Elize

Support-coach & Head of Consulting

Support-coach & Head of Consulting

Elize startte in oktober 2020 als student bij Boostways. Na het behalen van haar Master in Bedrijfscommunicatie en een postgraduaat in Digital Business Management, ging ze in september 2021als eerste full-time member aan de slag bij Boostways.

Elize is een digitaal toptalent. Als social media expert werkt ze samen met jou contentplannen uit, filmt ze reels en leert ze je alles over groeien op social media.

Elize’s expertise reikt nog verder dan dit! Als onze ongekroonde Digital Queen, voert ze jou met onnavolgbare flair door de dynamische wereld van 360° marketingstrategieën.

Deze veelzijdige expertise en aanstekelijke energie maken van Elize de geweldige support coach die ze is. Ze houdt je accountable, daagt je uit en zorgt ervoor dat je die noodzakelijke stap extra zet.

Elize achter de schermen? Ze brengt haar vrije tijd graag door met vriendinnen, in de (vegetarische) keuken of in de natuur, op pad met haar trouwe viervoeter.

Meet Karen

Support Coach

Karen is de nieuwste aanwinst binnen het Boostways team. Dankzij haar 4 jaar aan ervaring en expertise in het begeleiden van start-ups en studentondernemers, heeft Karen bewezen een topcoach te zijn die ondernemers helpt hun dromen waar te maken.

Karen’s unieke kracht ligt in haar vermogen om zowel een creatieve generalist als een strategische denker te zijn. Ze jongleert moeiteloos met cijfers en ontwikkelt strategieën die even solide als innovatief zijn. Maar waar Karen echt in uitblinkt, is haar talent om ‘out of the box’ te denken. Ze komt met briljante, soms knotsgekke ideeën te komen die ons allen verrassen én inspireren.

Karen achter de schermen? Verwacht bij Karen geen koffiepauzes; deze chai latte aficionado weet haar dag met flair en originaliteit te vullen. En als het gaat om het loslaten van energie, vind je Karen in haar element tijdens een intensieve 50 minuten durende pilatessessie.

Meet Tinne

Admin support

Tinne, onze administratieve duizendpoot, brengt de kunst van organisatie tot leven bij Boostways. Als een multitaskende moeder van twee, past ze haar meesterlijke organisatievaardigheden ook toe in ons team. Het opvolgen van kmo-portefeuille dossiers, facturatie, het inplannen van social media content, Tinne knows it all.

Meet Nina

Marketing Manager & Graphic Designer

Nina neemt met ongeëvenaarde drive de leiding in alles wat met marketing en design te maken heeft. Of het nu gaat om onze gloednieuwe website de wereld in sturen, een sterke content marketing uitbouwen of lanceringen vlekkeloos uitvoeren – Nina draait haar hand er niet voor om.

Nina achter de schermen? Ze staat graag op de dansvloer in haar vrije tijd. Daarnaast, met dezelfde energie en toewijding waarmee ze onze marketingstrategieën vormgeeft, richt ze zich op de verbouwingen van haar huis en haar jonge gezin.

Boostways in het kort

Boostways is een bruisende reflectie van Hannelore’s unieke geest: snel en groots denkend, barstensvol passie en enthousiasme. Als een ware serial entrepreneur en strategisch genie zet zij de toon voor een bedrijf dat niet alleen deskundigheid uitstraalt, maar ook een flinke dosis plezier en energie. Boostways, voortgekomen uit Hannelore’s visionaire geest, is meer dan een bedrijf – het is een levendige, inspirerende plek waar groei en innovatie samenkomen.

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (44)

Met een team van meer dan 10 gepassioneerde professionals, brengt Boostways een diversiteit aan talenten en expertise samen. Het team vormt het kloppende hart van het bedrijf en weerspiegelt de kernwaarden van Boostways: toewijding, creativiteit en een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid. Samen bieden ze een scala aan diensten aan, van intensieve coaching en strategisch advies tot praktische, hands-on cursussen.

Boostways staat voor een aanpak waarbij energie, innovatie en persoonlijke groei centraal staan. Het is een plek waar ondernemers niet alleen komen om te leren, maar ook om geïnspireerd te raken, omringd door een team dat net zo dynamisch en gedreven is als Hannelore zelf. Hier worden ideeën werkelijkheid, worden dromen nagejaagd, en wordt elk bedrijf, groot of klein, naar nieuwe hoogtes getild. 🚀✨🌈

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (45)

Golden Growth – Uniek groepstraject| Boostways Coaching (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6193

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.